Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dică: Alibec e sub tratament, pe Momcilovici am decis să-l odihnesc, Nedelcu este posibil să lipsească două săptămâni

www.agerpres.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul echipei Steaua, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a decis ca Denis Alibec, Marko Momcilovici şi Dragoş Nedelcu să nu facă parte din lotul pentru meciul cu Lugano, deoarece Alibec şi Nedelcu au probleme medicale, iar Momcilovici trebuie menajat în vederea partidelor următoare.

Nicolae Dică a precizat că este posibil ca Nedelcu să lipsească de pe teren două săptămâni. "Sper să nu conteze că cei trei au rămas acasă. La Alibec, am discutat cu el, avea o problemă la spate şi e sub tratament. Pe Marko am decis să-l odihnesc, iar cu Nedelcu la fel am decis să rămână pentru că a jucat ultimele jocuri 90 de minute şi avem nevoie de el. Am înţeles că Nedelcu ar avea şi o problemă la picior. A făcut un RMN şi este posibil să lipească două săptămâni", a spus Dică.

El consideră că meciul cu Lugano va fi dificil, deşi echipa elveţiană trece printr-o perioadă grea în campionatul intern. "Ne aşteaptă o partidă grea, chiar dacă din afară s-au spune că este uşoară. Cei de la Lugano trec printr-o perioadă mai dificilă în campionat, dar consider că mâine seară vom avea un meci foarte greu. Sunt o echipă bună. Am venit ca să câştigăm şi să avem o şansă mare de a ne califica în primăvara europeană", a adăugat tehnicianul.

Meciul Lugano - Steaua, din grupa G a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 20.00, la Lucerna, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.