Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dică, după victoria cu Gaz Metan: 'Toată lumea se gândea că la băieţi o să apară automulţumirea după meciul cu Plzen, dar ei au avut o atitudine bună'

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, duminică seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 4-0, că elevii săi au avut o atitudine bună şi nu au arătat "automulţumire" după succesul din Liga Europa, cu Viktoria Plzen, scor 3-0.

"Finalul meciului a fost uşor, aveam 4-0 şi echipa a jucat bine. Am reuşit pe tot parcursul jocului să conducem, să avem posesie, ne-am creat mai multe ocazii de a marca. Toată lumea se gândea că la băieţi o să apară automulţumirea după meciul cu Plzen, dar din fericire băieţii au avut o atitudine bună", a spus Dică la Digi Sport, potrivit News.ro.

Citește și: Contra jubilează după numirea sa la națională: 'E un vis împlinit să antrenez naţionala. Cred că ne putem califica la Euro-2020'

El a precizat că a făcut schimbări în echipă faţă de jocul precedent deoarece pentru FCSB urmează meciuri importante şi trebuie să existe o rotaţie a jucătorilor. "Trebuia să odihnesc unii jucători pentru că ne aşteapă meciurile cu Dinamo şi CFR Cluj şi apoi partida din Liga Europa".

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care Florin Tănase reuşit o dublă şi Harlem Gnohere a ratat un penalti.

Au marcat De Amorim '14, Florin Tănase '48, '55 şi Dennis Man '58. În minutul 89, Gnohere a ratat un penalti acordat pentru un henţ în careu al lui Mitici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.