Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dică: Eu sunt principalul vinovat că am ratat acest campionat. Îmi reproşez că la meciul cu Iaşi nu am reuşit să-I motivez pe jucători

www.agerpres.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, duminică seară, că el este principalul vinovat pentru ratarea titlului şi că îşi reproşează faptul că în urmă cu două etape nu a reuşit să-şi motiveze jucătorii pentru a nu pierde meciul cu CSM Poli Iaşi, relatează news.ro

“Şi la CFR Cluj s-au băgat în acest an foarte mulţi bani. S-au adus jucători cu mare experienţă. Şi la noi s-au investit mulţi bani. De greşit, cred că meciul de la Iaşi a fost o partidă foarte proastă, nu am reuşit să-I motivez pe jucători să dea totul să câştigăm acel joc. Îmi reproşez că la meciul cu Iaşi nu am reuşit să-i motivez pe jucători, să avem atitudine, să dăm totul. În anumite jocuri îmi reproşez că nu am băgat alţi jucătri în primul 11. Eu sunt principalul vinovat că s-a ratat acest campionat”, a spus Dică.

El a vorbit şi despre situaţia lui Denis Alibec. “Când am semnat cu Steaua le-am spus patronului şi lui Meme că am cea mai mare încredere în Denis Alibec. Credeam mult în el, din păcate a reuşit să dea foarte puţin în acest an, dar este un jucător valoros, care dacă va munci va reuşi să facă o figură frumoasă acolo unde merge. (…) I-am spus că nu o să mai fie în lot până la sfârşitul campionatului. El a crezut că glumesc probabil”.

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a zecea, ultima a play-off-ului Ligii I. Echipa lui Nicolae Dică a încheiat campionatul pe locul doi, iar CFR Cluj a câştigat titlul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.