Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dică: Numai eu ştiu câte emoţii am avut înaintea acestui meci. Din păcate iar avem probleme cu jucători accidentaţi

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, duminică seară, după meciul cu FC Botoşani, scor 3-0, că numai el ştie câte emoţii a avut înaintea acestui joc. El a menţionat că are câţiva jucători accidentaţi.

"Ne aşteptam să avem un joc foarte greu. Cei de la Botoşani joacă foarte bine acasă. Însă noi am avut agresivitate, atitudine, iar băieţii merită felicitaţi. Am înscris trei goluri şi am avut încă 3-4 ocazii de a marca. Din păcate iar avem probleme cu jucători accidentaţi şi Bizonul (n.r. - Gnohere) simţea ceva la coapsă, a cerut schimbare. Nedelcu şi-a făcut treaba foarte bine. Junior Morais după meciul cu Lugano a avut probleme la genunchi, mâine va face RMN. Şi Budescu are o problemă la genunchi, se pare că la el e o problemă mai veche. Dar mă bucur că cei care au făcut deplasarea au avut o atitudine bună şi au reuşit să fac un joc bun. Trebuia să câştigăm acest meci. CFR ar fi luat un avantaj mare. Numai eu ştiu câte emoţii am avut înaintea acestui meci. Nu intru în polemică cu cei de la CFR", a spus Dică la Digi Sport, conform News.ro.

Citește și: FCSB a învins FC Botoşani, scor 3-0, în Liga I

În ceea ce priveşte tragerea la sorţi de luni a 16-imilor Ligii Europa, Nicolae Dică a afirmat că este relaxat şi că îşi doreşte o adversară puternică. "Suntem relaxaţi, important este că am reuşit această calificare în primăvara europeană. Cred că ar trebui să apreciem că am reuţşit această calificare. Mâine cu toţii stau în faţa televizorului şi apteaptă să vadă adversara pe care o vom avea noi. Vreau o adversară puternică", a precizat el.

Formaţia FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Gnohere '45+1, Man '58 şi Tănase '90+3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.