Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dică pregătește o mutare bombă pentru returul cu Sporting: Pe cine vrea să titularizeze

www.agerpres.ro
Nicolae Dică

Cu Pintilii suspendat şi cu Nedelcu fără drept de joc, Dică e nevoit să facă o alegere vitală pentru postul de mijlocaş central: Achim e în pole-position, însă tehnicianul ia în calcul să joace cu Lucian, care a evoluat 60 de minute în ultimele 16 luni.

Dică a oferit ieri detalii despre dilemele pe care le are în alcătuirea primului "11". "Budescu e apt să joace, dar nici în acest moment nu e la sută la sută din potențial: Mă mai gândesc până miercuri după-amiază dacă îl voi folosi de la început", anunță gsp.ro.

Citește și: Un fost dinamovist îl atacă dur pe Contra: 'M-a determinat să plec de la club'

Dacă în privinţa lui Budescu semnul de întrebare se leagă de momentul în care va intra, din start sau pe parcurs, marea surpriză ar putea fi numele celui care îl va înlocui pe Pintilii, care a fost eliminat la Lisabona şi va privi din tribună jocul de azi.

Becali a fost cel care a dezvăluit că Dică se gândeşte la varianta Lucian Filip. Titularizarea mijlocaşului ar fi cu adevărat şocantă ţinând cont de situaţia lui din ultima perioadă. Filip tocmai ce a revenit după o foarte, foarte lungă perioadă de absenţă. În mai 2016 a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate. A stat pe margine o jumătate de an, după care s-a reaccidentat şi a stat iarăşi departe de gazon luni bune. N-a mai jucat deloc timp de peste 1 an!

De fapt, a revenit sâmbăta trecută, când a evoluat 62 de minute cu Juventus. După fix 1 an, 3 luni şi 19 zile! "Mi-a plăcut cum a jucat cu Juventus, sper să fie OK fizic şi mental ca să joace şi cu Sporting", a spus ieri Dică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.