Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diego Forlan, declarație uluitoare despre Cristiano Ronaldo: 'Când era la Manchester United era un egocentric'

Diego Forlan

Cristiano Ronaldo a ajuns ținta fostului său coleg de la Manchester United, uruguayanul Diego Forlan. După ce a decis să se retragă din cariera de fotbalist, fostul jucător a ales un alt drum în viața, acela de a povesti despre viața lui din timpul celor mai bine de 20 de ani petrecuți pe iarbă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Pro TV vrea să dea o nouă lovitură! Cu ce vrea să-și anihileze concurența

În vârstă de 40 de ani, Diego Forlan a vorbit despre unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul mondial, starul lui Juventus, portughezul Cristiano Ronaldo. Cei doi au evoluat împreună la Manchester United, timp de un sezon, perioadă în care uruguayanul și-a făcut o părere despre lusitan.

Citește și: Victor Ponta o face praf pe Viorica Dăncilă: Presupun că au fost scrise de un consilier, nu de Doamna Premier – că erau fără greșeli de ortografie

"Ronaldo era un egocentric în vestiar, nu la fel ca (n.red. - David) Beckham. Cristiano voia să fie mereu lângă o oglindă. Își petrecea toată ziua uitându-se în oglindă", a spus Diego Forlan, celor de la Mirror.

Portughezul avea 18 ani când a semnat cu United. Cel mai probabil, supărarea mare a lui Forlan a pornit atunci când Ronaldo a primit tricoul cu numărul 7, iar uruguayanul a rămas cu un gust amar.

Citește și: Viorica Dăncilă îl nimicește pe Victor Ponta – Știe doar să distrugă

Acum, Cristiano se pregătește să debuteze cu Juventus în noul sezon din Serie A. Primul meci va fi sâmbătă, 24 august, de la ora 19:00, la Parma acasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.