Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diego Maradona este din nou bunic. Fiica sa a născut o fetiță

Diego Maradona

Argentinianul Diego Maradona a anunţat, pe reţelele de socializare, că este din nou bunic, fiica sa Dalma dând naştere unei fetiţe care a primit numele Roma, scrie news.ro.

“Vreau să îi urez bun venit nepoatei mele Roma! Încă nu te cunosc, dar îmi imaginez că eşti foarte frumoasă, ca mama ta”, a scris Maradona, ataşând o fotografie în care el apare ţinând-o pe Dalma în braţe, când aceasta era bebeluş.

Potrivit La Nacion, Maradona încă nu o cunoaşte pe micuţă şi nu a vorbit cu fiica sa de când a născut, în urmă cu câteva zile, dar i-a trimis cuplului Dalma – Andres Cardarelli un cadou: un urs mare de pluş şi ciocolată.

Avocatul lui Maradona, Matias Morla, a declarat că fostul jucător are o relaţie distantă cu fiica sa. “Nu a sunat-o. Contactul dintre ei este întrerupt”, a explicat el.

Citește și: SURPRIZĂ la alegerile din Slovacia - Militanta anticorupție Zuzana Caputova a câștigat primul tur al prezidențialelor

Prin mesajul postat pe social media, Maradona ar încerca să se apropie din nou de fiica sa. Relaţia celor doi s-a înrăutăţit anul trecut, când Diego Maradona a rămas în Emiratele Arabe Unite, unde antrena Fujairah, în loc să meargă la nunta fiicei sale, la Buenos Aires.

Maradona mai are doi nepoţi, pe Benjamin, fiul Gianninei şi al lui Kun Aguero, şi pe Diego Matias, fiul lui Diego Jr şi al Nunziei Pennino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.