Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diego Maradona este în război cu fiica sa, Gianinna: 'Nu mor, dorm liniștit pentru că muncesc. Tot ce am strâns în viață voi dona'

Diego Maradona

Diego Maradona este în război cu fiica sa, Gianinna. Fostul mare internațional argentinian a contrazis anunțul făcut de fata sa, care a postat pe conturile de socializare un mesaj prin care declara că tatăl său ar fi pe moarte, anunță MEDIAFAX.

Luni, 4 noiembrie, fata ar fi scris că "îl omoară din interior fără ca el să observe asta". În plus a mai adăugat: "Îţi aminteşti că era o grădină zoologică unde îţi putea face poze cu un leu gigantic? Era împăiat pentru că era imposibil de îmbânzit. Orice asemănarea cu realitatea este pură coincidenţă. Rugaţi-vă pentru el".

Citește și: Anunț de ULTIM MOMENT de la ANM - Cât va dura primăvara din plină toamnă

Marți, 5 noiembrie, Maradona a venit cu un mesaj prin care clarifică starea lui de sănătate, dar și ce are de gând să facă pe viitor.

"Nu mor. Dorm liniştit pentru că muncesc.Nu ştiu ce a vrut Giannina să spună. Şi vreau să le spun tuturor că voi dona totul. Tot ce am strâns în viaţă voi dona. Sunt foarte sănătos", a spus Maradona pe filmuleţul postat pe site-urile de socializare.

Diego Maradona și fosta sa soție, Claudia Villafañe, au două fete, pe Dalma şi pe Gianinna. Cei doi se judecă la tribunal după ce Maradona a acuzat-o pe fosta sa soţie că l-a înşelat. "Dacă ai avut ouă să vorbeşti pe Instagram despre fetele noastre, sper să ai şi atunci când vii la tribunal pentru că până acum nu ai avut", a reacţionat Villafane.

Maradona, în vârstă de 59 de ani, este acum antrenorul echipei din prima divizie, Gimnasia La Plata.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.