Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diego Maradona, MARELE ABSENT de la Cannes

Diego Maradona

Diego Maradona, care a suferit o accidentare la umăr, nu va fi prezent duminică seară pe covorul roşu de la Cannes cu ocazia premierei unui documentar despre viaţa şi cariera fostului fotbalist, a anunţat regizorul peliculei, potrivit AFP, conform Agerpres.

Fostul fotbalist argentinian, care antrenează în prezent o echipă D2 din Mexic, ''s-a accidentat la umăr şi se pare că va trebui să se opereze'', a declarat pentru AFP regizorul britanic Asif Kapadia, autorul documentarelor ''Senna'' şi ''Amy'', despre pilotul de Formula 1 Ayrton Senna, respectiv despre cântăreaţa Amy Winehouse.

Citește și: Mihai Tudose intră la RUPERE în scandalul reținerilor de la Topoloveni: 'Cine nu strigă Dragnea Președinte are parte de o plimbare cu duba'

Filmul, intitulat ''Diego Maradona'', vorbeşte despre anii petrecuţi de fotbalist la Napoli şi va fi proiectat de la ora 23:00 în afara competiţiei, în Palatul Festivalurilor.

Prezenţa fostului jucător, în vârstă de 58 de ani, care s-a luptat cu dependenţa de droguri după ce a cunoscut celebritatea, era unul dintre evenimentele cele mai aşteptate pe Croazetă.

Maradona a mai fost prezent pe covorul roşu în 2008 cu ocazia premierei documentarului realizat de Emir Kusturica, ''Maradona by Kusturica''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.