Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Digi 24 a fost SANCȚIONAT, după ce Cristian Tudor Popescu a numit-o 'femelă scatofilă' pe Dana Budeanu: Înjurătura n-a fost amendată

captura Digi24
CTP Prelipceanu

Consiliul Național al Audiovizualului a analizat în ședința publică de joi două ediții ale emisiunii Jurnal de Seară, cu Cristian Tudor Popescu invitat, potrivit Paginademedia.ro.

Potrivit sursei citate, una din 24 octombrie, în contextul apariției înregistrării ascunse de la Colectiv, în care CTP a reprodus, fără bip, înjurătura folosită de un responsabil ISU: „Lasă-i în p... mea”.

A doua emisiune a fost cea din 31 octombrie, în care CTP a comentat interviul dat de Gabriela Firea la Digi24 și scandalul din jurul postării despre asociația Dăruiește Viața, distribuită de primarul Capitalei pe facebook. În discuție, CTP a folosit termenul de "femelă scatofilă" în legătură cu Dana Budeanu.

Citește și: BEC: Top 5 țări la vot în Diaspora, ora 17.00

Astfel,  după discuții lungi, în contradictoriu, pe alocuri pe un ton ridicat, presărat cu ironii despre protejarea anumitor posturi, CNA a decis: somație publică doar pentru ediția din 31 de octombrie, pentru lipsa de reacție a mdoeratorului Cosmin Prelipceanu la apelativul „femelă scatofilă”, folosit de Cristian Tudor Popescu, pentru a o descrie pe Dana Budeanu, autoarea postării care a produs întregul scandal.

De altfel, a existat și o propunere de somație pentru încălcarea protecției minorilor, în cazul folosirii lui Cristian Tudor Popescu a înjurăturii fără bip. Sancțiunea a fost propusă de Radu Călin Cristea. Însă, nu a adunat suficiente voturi (șase) pentru a fi aprobată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.