Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Digi 24: 'Nu mai stați până la 2 noaptea pentru a vedea meciul Simonei Halep. Jucătoarea noastră s-a retras de la Cincinnati'

Simona Halep s-a retras din turneul WTA 1.000 de la Cincinnati (Ohio) înaintea meciului din runda a doua cu americanca Jessica Pegula, care era programat miercuri, din cauza unei ''mici rupturi musculare'' la aductorii piciorului drept.

''Din nefericire, o scanare efectuată în cursul dimineţii a arătat că am o mică ruptură musculară la aductorul drept şi în consecinţă ar fi prea riscant să joc'', a scris Halep pe Twitter înaintea meciului său cu Jessica Pegula.

Digi24 a ales să promoveze într-un mod ciudat știrea în care semnala retragerea Simonei Halep. ”Nu mai stați până la 2 noaptea pentru a vedea meciul Simonei Halep. Jucătoarea noastră s-a retras de la Cincinnati.”, este mesajul postat pe pagina de Facebook de postul de știri.

Așa cum e și normal, cititorii site-ului au taxat ceea ce ei consideră un ”derapaj” și un ”atac” la adresa jucătoarei.

Halep, 29 de ani, care a coborât pe locul 13 în clasamentul WTA în urma absenţei de trei luni din circuit, a precizat că se va menaja pentru a fi pregătită în vederea ultimului turneu de Mare Şlem al anului, US Open, care va debuta pe 30 august, la New York.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.