Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT a descins la TRAFICAȚII de droguri din PATRU JUDEȚE: cum erau exploatați minori în cadrul afacerii

mascati

DIICOT intervine în forță în mai multe județe din țară. Procurorii fac percheziții în cazuri de plasare pe piață de bani falși, în cazuri de proxenetism, dar și la traficanții de droguri. Mai multe percheziții la imobile folosite de un bărbat și două femei de pe raza județelor Galați, Bacău, Vrancea și Brașov au fost efectuate de polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Galați. Dosarul vizează traficul de droguri, conform Mediafax.

Citește și: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu RUPE TĂCEREA: Actorul consuma alcool și îl combina cu pastile de depresie și anxietate

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate documente și medii de stocare, precum și fragmente de substanță vegetală mărunțită, conținând cannabinoid sintetic.

În perioada octombrie 2018 – iunie 2020, cele trei persoane ar fi procurat, deținut, depozitat și vândut aproximativ un kilogram de substanță vegetală mărunțită, conținând cannabinoid sintetic, arată DIICOT.

Acestea au folosit minori pentru realizarea tranzacțiilor și încasarea sumelor de bani de la consumatori.

Bărbatul și una dintre femei au fost reținuți, joi, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă. Față de cealaltă femeie a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Bacău, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi și Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău „Alexandru ce Bun”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.