Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT a început audierile în dosarul Rompetrol II. Cine ajunge în fața procurorilor

DIICOT

Astăzi încep audierile în dosarul ,,Rompetrol II''. Procurorii investighează, atât problema datoriei istorice a Rompetrol, chestiunea datoriei libiene, cât şi acte de evaziune în activitatea de vânzare a carburanților.

Procurorii DIICOT au pus sechestru de 3 miliarde de lei pe bunurile Rafinăriei Petromidia. Măsura vine într-un dosar privind privatizarea rafinăriei, desprins din cel al lui Dinu Patriciu.

Companiile KazMunayGas, Oilfield Business Solutions și S.C. Rompetrol Rafinare au fost introduse de procurori ca părți responsabile civilmente în dosarul Rompetrol, iar reprezentanții acestora sunt așteptați, astăzi, la DIICOT.

DEZVĂLUIREA unui jurnalist în scandalul Hexi Pharma: Mi-au propus să lucrez pentru ei

Noul dosar este disjuns din cel în care mai multe persoane au fost condamnate definitiv - printre care se număra fostul senator liberal Sorin Roşca Stănescu şi fostul ministru Sorin Pantiş - şi în care a fost judecat şi omul de afaceri Dinu Patriciu, transmite realitatea.net.  În cazul acestuia, procesul penal s-a încheiat în urma decesului.

Ancheta datează de la începutul anului 2006, iar măsura sechestrului a fost impusă pentru a se recupera prejudiciul, întrucât în primul dosar nu s-a reuşit acest lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.