Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT se dotează cu noi echipamente de interceptare / Valorea se ridică la peste 160.000 de euro

DIICOT

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism intenţionează să achiziţioneze sisteme audio-video de interceptare în valoare de peste 820.000 de lei.

Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul e-licitaţie.ro, obiectul constituie achiziţionarea de echipamente de supraveghere audio-video şi accesorii, constând în kit înregistrator audio-video cu transmisie 4G şi complet optică cu aliniere flexibilă, iar scopul achiziţiei este încheierea unui acord cadru de furnizare de echipamente de supraveghere audio-video si accesorii.

"Prin această achiziţie se urmăreşte dezvoltarea capacităţii Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT, pentru punerea în executare a măsurilor de supraveghere tehnică prevăzute la art.138, alin.1, literele c) şi d) din Codul de Procedură Penală, respectiv: Supravegherea video-audio sau prin fotografiere în mediul ambiental/spaţiu privat; Localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice", se precizează în obiectivele achiziţiei.

În vederea punerii în executare a acestor măsuri, DIICOT arată că lucrătorii de poliţie judiciară desemnaţi trebuie să asigure ansamblul de activităţi bazate pe tehnici şi procedee speciale, care includ tehnologie şi aplicaţii speciale, tehnică operativă, instalarea echipamentelor de supraveghere audio-video în mediul ambiental sau spaţiu privat, localizarea prin sisteme GPS.

"Ca urmare, pentru asigurarea suportului tehnic şi logistic specific activităţilor tehnico - operaţionale desfăşurate este necesară achiziţionarea unor echipamente de supraveghere audio-video şi accesorii, constând în: kit înregistrator audio-video cu transmisie 4G şi complet optică cu aliniere flexibilă. Având în vedere fondurile bugetare anuale ce pot fi alocate cu această destinaţie, DIICOT alege să folosească instrumentul specific de atribuire, acord cadru pe 8 luni. Acordul cadru se va încheia cu un singur operator economic, a cărei ofertă a fost declarată câştigătoare. Autoritatea contractantă va atribui contractele de achiziţie publică subsecvente acordului-cadru numai cu respectarea condiţiilor tehnice şi financiare stabilite în acordul-cadru respectiv. Pe durata acordului cadru se estimează încheierea a minim două contracte subsecvente. Atribuirea contractelor subsecvente se va face în funcţie de necesităţile autorităţii contractante, precum şi de fondurile bugetare ce pot fi alocate cu această destinaţie", se notează în anunţ.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 septembrie, iar oferta trebuie sa fie valabilă până pe 12 decembrie.

Valoarea totală estimată este de 822.045 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.