Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT: Traficanţi de droguri, acuzați că au văndut 5.000 de pastile de ecstasy

ecstasy

Procurorii DIICOT au trimis în judecată şase traficanţi de droguri, acuzaţi că au vândut peste 5.000 de pastile de ecstasy, la locuinţele lor fiind descoperite şi 5 kilograme de canabis.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în perioada 30 martie - 7 aprilie 2022, traficanţii au comercializat aproximativ 200 de grame de cocaină şi peste 5.000 de pastile de ecstasy.

Drogurile erau traficate doar după o verificare prealabilă a traseului şi a locaţiilor unde erau depozitate, numai unor persoane de încredere, pentru a asigura caracterul conspirat al tranzacţiilor şi după o supraveghere prealabilă a locului în care acestea aveau loc, conform Agerpres.

Pe 5 mai 2022, anchetatorii au efectuat 16 percheziţii domiciliare în judeţele Arad, Bihor şi Vâlcea, fiind descoperite importante cantităţi de droguri ce erau pregătite pentru distribuţie, peste 5 kg de canabis, grindere şi recipiente pe care s-au pus în evidenţă urme de cocaină, dar şi arme albe.

Activităţile judiciare au fost efectuate împreună cu DCCO, BCCO Piteşti şi SCCO Vâlcea, Gorj şi Hunedoara, suportul de specialitate fiind asigurat de către Biroul Tehnic şi Criminalistic din cadrul DIICOT şi Direcţia Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.