Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT Vaslui a descins la traficanții de droguri: Vânzătorii de Cannabis, cocaină, ecstasy şi etnobotanice au ajuns după gratii

mascati perchezitii diicot

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea a opt persoane din Vaslui, suspectate de trafic de droguri, iar magistraţii au admis propunerea de aretare preventivă. Cannabis, cocaină, ecstasy şi etnobotanice au confiscate la percheziţii, gruparea acţionând din 2020, în special în judeţul Vaslui.

”În data de 16.09.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au dispus reţinerea pentru 24 de ore a 8 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea de operaţiuni, fără autorizaţie prealabilă, cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, activităţile judiciare fiind efectuate împreună cu Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui”, a transmis, luni, DIICOT, într-un comunicat de presă, scrie News.ro.

Sursa citată a precizat că, la aceeaşi dată organele de cercetare penală au pus în executare 16 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiile Bârlad şi Vaslui, fiind identificate şi ridicate 97 grame de canabis, 7 grame de cocaină, 32 de comprimate de ecstasy, diverse cantităţi de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 2 grindere, 3 cântare, 9 terminale mobile, 12.590 lei şi alte bunuri cu valoare probatorie.

”În cauză s-a reţinut că, începând cu anul 2020, inculpaţii au constituit şi aderat la un grup infracţional organizat cu scopul de a procura, depozita, prepara şi vinde canabis şi produse susceptibile a avea efecte psihoactive către consumatori din judeţul Vaslui”, a mai precizat DIICOT.

Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vaslui a dispus arestarea preventivă a celor 8 inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.