Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dimineață neagră pe calea ferată: un tren încărcat cu automobile a deraiat

Ultima Ora breaking news

Două vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat, iar altul s-a răsturnat, luni dimineața, la intrarea în stația de cale ferată Roșiori Nord.

Compania CFR SA informează că luni dimineața, în jurul orei 4.00, la intrare în stația Roșiori Nord, două vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat și unul s-a răsturnat, informează Mediafax.

Trenul era încărcat cu autoturisme și avea ca stație de destinație Portul Constanța.

Traficul de călători se desfășoară pe celelalte linii din stație, măsură care va fi menținută până la repunerea pe șină a vagoanelor de marfa deraiate.

CFR SA anunță că personalul feroviar de specialitate al SRCF Craiova va acorda sprijin operatorului de marfă, astfel încât operațiunile de repunere pe șină a vagoanelor deraiate să se desfășoare în condiții de siguranță și să fie finalizate în cel mai scurt timp.

„Pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea deraierii, AGIFER, printr o comisie de specialiști, va ancheta acest incident”, a transmis compania.

Dimineață neagră pe calea ferată

Un alt accident feroviar a avut loc între Roșiori și Măldeni. Incidentul, în care a fost implicat un tren de călători, a avut loc în cursul nopții.

Potrivit informațiilor preliminare mecanicii trenului internațional IR 1822 nu au respectat semnalul și au intrat în coliziune cu marfarul. Catastrofa a fost evitată prin frânarea puternică în ultimul moment a trenului de călători...Citește mai multe aici

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.