Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dimitri Medvedev, furios după ultimul set de sancțiuni occidentale: Trebuie să ne răzbunăm pe ei ori de câte ori este posibil

reuters
dmitri medvedev

Numărul doi al Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a promis sâmbătă că ţara sa se va răzbuna pentru sancţiunile occidentale, anunţate cu ocazia împlinirii a doi ani de la începerea ofensivei Rusiei împotriva Ucrainei şi a morţii liderului de opoziţie Aleksei Navalnîi, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Lăsaţi-i pe toţi (occidentalii) să sufere acolo. Trebuie să ne amintim acest lucru, trebuie să ne răzbunăm pe ei ori de câte ori este posibil. Ei sunt duşmanii noştri", a scris pe Telegram fostul preşedinte rus, obişnuit cu declaraţii războinice.

Medvedev a cerut, de asemenea, efectuarea de operaţiuni secrete pe teritoriile ţărilor occidentale, în contextul în care Rusia este deja acuzată în mod regulat de operaţiuni de spionaj, influenţă şi asasinate sau tentative de asasinat. Moscova le neagă sistematic.

De asemenea, este necesar "să se desfăşoare activităţi de un anumit tip pe teritoriile lor, despre care nu se poate vorbi public. În război ca la război", a concluzionat el.

Dmitri Medvedev, care a fost considerat cândva o figură mai degrabă liberală în sistemul lui Putin, s-a afirmat încă de la începutul asaltului asupra Ucrainei ca o voce deosebit de radicală, ameninţând în mod regulat, de exemplu, că va folosi arme nucleare sau că va invada ţările care sprijină Kievul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.