Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din ce zonă cu tradiție crezi că vine Puiul Vegetarian?

La Provincia
Pui caserola La provincia

Nou venit la oraș, Puiul Vegetarian a pornit dintr-o zonă recunoscută la nivel național pentru aerul curat, tradiție și terenurile nepoluate. Este hrănit natural, este proaspăt, gustos și bun pentru întreaga familie, iar în acest articol îți vom prezenta informații delicioase despre el, hrana lui, locul în crește și unde îl găsești.

Unde este crescut Puiul Vegetarian

Dintr-un loc în care razele soarelui își fac loc printre dealuri și viața pare mai simplă, Puiul Vegetarian a plecat în marile orașe pentru a readuce gustul de la țară și pentru a răspunde nevoii oamenilor de a avea la rafturile magazinelor produse proaspete, parcă aduse din curtea unor bunici.

Zona Horezu este casa noului Pui Vegetarian. Aici, el este crescut de oameni blânzi, cu experiență, care fac parte dintr-o echipă de experți în nutriție, veterinari și personal care se asigură că toate normele unui produs de încredere sunt respectate cu strictețe.

Oamenii din Horezu au o legătură specială cu păsările, cocoșul fiind un simbol de însemnătate, care simbolizează printre altele:

●      simbolul reînvierii,

●      emblema vigilenței,

●      imaginea mandriei.

Pe lângă frumusețea locului, oameni care au grijă de el și asigură un proces de creștere natural, Puiul Vegetarian are parte și de hrană bună, cultivată în mare parte în vecinătatea sa.

Cu ce este hrănit Puiul Vegetarian

Puiul Vegetarian, apărut recent pe rafturile magazinelor este galben, frumos și aduce acel gust bun de pui crescut la curte.

Gama de Pui Vegetarian, este produsă 100% de LaProvincia, fermă cu experiență în creșterea păsărilor, cu o alimentație sănătoasă, compusă din:

●      cereale;

●      legume.

Cerealele, preponderent porumb și grâu, reprezintă 70% din dieta Puiului Vegetarian. Acestea sunt cultivate pe terenurile proprii LaProvincia, în apropiere de fermele unde sunt crescuți Puii Vegetarieni, în zona Horezu. Procesul intern de creștere a cerealelor asigură calitatea și naturalețea lor și, într-un final, contribuie la un produs românesc în adevăratul sens al cuvântului.

Creșterea Puilor Vegetarieni este bazată pe strategia UE From Farm to Fork care vizează dezvoltarea unui sistem alimentar sănătos, corect și prietenos pentru mediul înconjurător.

Această strategie este respectată în totalitate, începând de la hrana păsărilor cu legume și cereale și felul în care sunt îngrijite, până la producția și ambalarea produselor finite.

Cum a apărut Puiul Vegetarian

Piața din România permite încă importul din afara UE a cărnii de pui hrăniți cu făină din carne și oase, numită generic făină proteică.

Făina din carne și oase (MBM - Meat and Bones Meals) este preparată din deșeurile industriei de prelucrare a cărnii, din componente care nu sunt destinate consumului uman. Acest produs este realizat din ceea ce rămâne după tranșare:

●      carne reziduală;

●      intestine:

●      organe:

●      țesuturi conjunctive;

●      oase, în unele cazuri.

Prezentarea unui produs nou, crescut conform normelor este necesară și din faptul că, deși UE a luat o poziție sănătoasă interzicând folosirea acestui produs în alimentația animalelor din fermele localizate pe teritoriul său, încă permite importul din afara UE de animale/ păsări hrănite cu această făină proteică.

Puiul Vegetarian este crescut cu legume și cereale, fără făină proteică. Este un pui galben, crescut în zona Horezu și merită cu adevărat să îl pui pe lista de cumpărături.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.