Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din ciclul 'Stăm cu ochii pe voi!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam avion Tarom

Lungul şir al gafelor manageriale comise de nefericiţii vremelnic aflaţi la butoanele destinului TAROM, continuă!

De la gafă, la penibil, se pare că nu este o distanţă pe care actualii responsabili sa nu o poata parcurge cu viteza unui aviona chizitionat in “dry-lease”!

Corpolentul domn Cuc confunda fundamental confortul unui scaun de avion pe care s-aasezat 10 secundepentru a imortalizamomentul, cu integrareauneiconfiguratiiimproprii a uneiaeronave in conceptulcomercialpromovat de companie!

Care va fi mottoulpe care cei de la comercial TAROM ilvorfolosiincercândsăvândă business class pelocuri de low-cost high density peruteletraditionaleeuropene? Ce scuzevortrebuisainventezeinsotitorii de bordpentruimposibilitateaofeririimeseicalde, avionulneavandaceastacapabilitate? Probabil ca pasageriivor fi de acordsasuporte 3-4 ore in scaune cu spatar fix, faraposibilitatea de inclinare a acestuia, cu spatiileintrescaunereduse la nivelul “low-cost”, farahranacalda, darmotivati de mesajul de bine al DomnuluiMinistru!

Utilizareaimproprie a termenilorsivocabularuluidoar de dragul de a surprindeopiniapublica de integrarearapida in secreteledomeniului, conduce la declaratiicefrizeazapenibilul!

Achizitiaavioanelorprin dry-lease nu s-a inventatincasi nu poate fi realizata in nici un domeniu de afaceri! Oriceutilaj, inclusivavionul,poate fi “leased” in multevariante, functie de interesulsicapabilitatilefirmeiinteresate! In cazul TAROM, inca nu am aflatdacaestevorba de un Lease operational saufinanciar! DacadomniiCucsiDavidoiuvorafla, am fi fericitisaaflamsinoi!

Dacădeciziaonorabililoramatori in domeniuestesăduca TAROM in zona “low-cost”, le sugeramsacopiezemodelul de succes al Blue-Air, care oferapasageriloracelasi standard de confort, utilizandavioane de aceeaşi capacitate darintr-o formula reala de dry-lease, la rate lunare de inchiriere sub 50% din ceeacevasuporta TAROM timp de 10 ani, se anunţă într-un comunicat de presă al lui Mirica Dimitrescu, vicepreşedintele PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.