Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din parlament, la război - Fostă deputată suedeză, înrolată în Legiunea Internațională din Ucraina

O fostă deputată suedeză s-a înrolat în armata ucraineană pentru a lupta împotriva Rusiei. Caroline Nordengrip, în vârstă de 43 de ani, a primit permisiunea de a lupta în rândurile Legiunii Internaţionale.

După aproape şase luni de aşteptare, fosta deputată suedeză Caroline Nordengrip (până în 2022) a reuşit să se alăture armatei ucrainene. Potrivit Mediafax, femeia, în vârstă de 43 de ani, membră al democraţilor suedezi de dreapta, care se antrena de ceva vreme alături de armata de la Kiev, a primit permisiunea de a se înrola în războiul împotriva Rusiei.

„Acum, după trei zile de birocraţie, mi s-a permis să mă înrolez în armata regulată, a fost nevoie de multe timbre. Amprente, fotografii, medici, psihologi, cel puţin 30 de semnături”, a scris Nordengrip pe profilul ei de Instagram, unde a povestit drumul parcurs pentru a intra în armata ucraineană.

Fostul parlamentar, care a publicat documentaţia oficială graţie căreia poate fi trimisă pe câmpul de luptă, va servi forţele armate ucrainene în rândurile Legiunii Internaţionale.

Nordengrip se antrenează cu forţele armate din noiembrie. Pe Instagram, a distribuit multe fotografii ale antrenamentelor, însoţite de fraze de admiraţie pentru luptătorii de la Kiev care „rezistă 24 de ore din 24, în toate condiţiile, frig sau cald, atacului rusesc”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Caroline Nordengrip (@nordengrip)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.