Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo a înfrunta, miercuri, Chindia Târgoviște, în etapa 19 din Liga 1

Dinamo București se va înfrunta, miercuri, începând cu ora 20:30, cu Chindia Târgoviște, în etapa 19 din Liga 1, potrivit Mediafax.

În ultima etapă din Liga 1, Dinamo București a învins, cu scorul de 1-0, pe Poli Iași, în timp ce Chindia Târgoviște a fost învinsă, cu 5-2, de Academica Clinceni.

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

”Acest meci (n.r. - cu Chindia) va fi dificil, ca de obicei. Au pierdut cu 2-5 şi nu e bine pentru noi, pentru că se vor concentra mai mult pe defensivă. Noi trebuie să ne concentrăm pentru că este al doilea meci acasă şi este întotdeauna dificil să câştigi două meciuri la rând acasă. Nu vreau să vorbesc despre revanşă, dar jucăm pe teren propriu şi vrem să câştigăm. Îmi amintesc bine acel meci (n.r. partida din tur câștigată de Chindia Târgoviște, scor 3-2), am făcut multe greşeli şi sperăm că nu vom face o partidă la fel. Vrem să jucăm la un nivel de sută la sută încă de la început, dar uneori se întâmplă ca adversarii să joace mai bine ca noi. Dacă aş şti cum va fi meciul cu Chindia ar fi foarte bine pentru mine, dar nu ştiu. Au jucători foarte buni, unul dintre ei este Florea”, a declarat, la conferința de presă premergătoare partidei Dușan Uhrin, tehnicianul dinamoviștilor.

În clasamentul Ligii 1, Dinamo București se află pe locul 8, cu 25 de puncte, iar Chindia Târgoviște se află pe poziția 12, cu 17 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.