Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo a învins-o pe Poli Iași / VIDEO

dinamo asa

Dinamo s-a impus în fața celor de la CSM Poli Iași, 3-1, într-un meci pe care elevii lui Ioan Andone l-au controlat de la început. Andone a surprins când a decis să îl numească pe Dan Nistor căpitan, aflat la al doilea meci în tricoul alb-roșu.

Formația alb-roșie a început foarte bine meciul, iar după 14 minute, Luka Marici a deschis scorul cu o lovitură de cap de la 8 metri. Fundașul croat s-a aflat la debutul în echipa alb-roșie. Ofensiva lui Dinamo a continuat, iar în minutul 17, Vali Lazăr a majorat scorul. Mijocașul lui Dinamo a înscris cu un șut la colțul scurt, după o gafă a lui Grahovac.

După pauză a venit rândul lui Adam Nemec să puncteze. Aflat la primul meci ca titular, atacantul a punctat pentru prima dată, în minutul 55, cu un șut de la 13 metri.

La 3-0, CSMS Iași a început să fie mai periculoasă. Piccioni a marcat în minutul 65, cu un șut de la 11 metri, conform gsp.ro.

VEZI GOLURILE AICI

După această victorie, prima după 3 etape, Dinamo a urcat pe locul 2, cu 15 puncte. CSM Poli Iași ajunge la 6 meciuri fără victorie, în care au pierdut de patru ori și au făcut 3 egaluri, și se află pe locul 8, cu 9 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.