Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo a pierdut Cupa în meciul dedicat lui Patrick Ekeng / VIDEO

www.mediafax.ro

Dinamo a pierdut finala Cupei României la penalty-uri. Câinii au condus cu 2-0, dar au fost egalaţi dramatic, în minutul 89, şi au pierdut la loviturile de departajare. Rotariu a fost singurul care a ratat de la punctul cu var şi cupa a ajuns în Gruia. E a patra cupă câştigată de ardeleni în cinci finale disputate.

Meciul de pe Arena Naţională a avut două părţi. Prima până în minutul 14, a doua după. În acel minut, meciul a fost întrerupt pentru un nou moment dedicat lui Patrick Ekeng, camerunezul care a murit în ultimul meci din campionat, cel cu Viitorul.

Dinamo a făcut senzaţie în prima repriză. A marcat de două ori şi se părea că trofeul va fi al ei. Gnohere a deschis scorul dintr-un penalty, iar Eric Bicfalvi a dublat avantajul câinilor. CFR a revenit fabulos în partea secundă după reuşitele lui Ruiz şi Cristian Lopez şi meciul a intrat în prelungiri.

Romario a încins spiritele la mijlocul reprizei secunde şi cele două echipe au fost la un pas de bătaie. Mircea Rednic a fost lovit de un jucător de la CFR.

Dacă ar fi câștigat Cupa, Dinamo ajungea la 14 astfel de trofee, exact numărul purtat de Patrick Ekeng. CFR Cluj a anunțat că va trimite o replică a trofeului în Camerun.

 

 

 

VIDEO CU GOLURILE AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.