Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo a transferat un fundaş din Guinea-Bissau

wallpapertip.com
dinamo logo

Liber din 30 ianuarie, după încheierea raporturilor contractuale cu turcii de la Basaksehir, fundaşul central Edgar Miguel Ié este de duminică noul jucător al echipei Dinamo, a anunţat clubul dinamovist, potrivit news.ro.

În vârstă de 29 de ani, născut în Bissau, Edgar Miguel Ié are dublă cetăţenie, Guinea-Bissau şi Portugalia. A fost în lotul reprezentativei Guinea-Bissau la Cupa Africii, începută luna trecută, fiind integralist în meciul cu Nigeria, 0-1, pe 22 ianuarie.

Format în Portugalia, la Şcoala de Fotbal a lui Sporting Lisabona, Edgar Miguel Ié a fost transferat la 18 ani de Barcelona. A jucat un meci pentru prima echipă (Huesca vs Barcelona 0-4 în Cupa Spaniei) şi 48 pentru Barcelona B, fiind împrumutat apoi la Villarreal B.

Cariera lui Edgar Miguel Ié cuprinde, în continuare, nume importante ale fotbalului european, Belenenses (Portugalia), Lille şi Nantes (Franţa), Trabzonspor şi Basaksehir (Turcia), selecţii la toate loturile naţionale ale Portugaliei, sub comanda lui Fernando Santos sau Rui Jorge, meciuri în Europa League şi Conference League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.