Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo București îl vrea pe fotbalistul uruguayan Marcelo Tapia, după ce căpitanul Dan Nistor a plecat la Craiova - presă

www.gsp.ro
Dinamo

Dinamo tocmai s-a despărțit de cel mai important jucător al său, Dan Nistor. Acesta a fost transferat de U Craiova. „Câinii roșii” s-au orientat repede, astfel că formația din Ștefan cel Mare l-a ochit pe Marcelo Tapia, jucător uruguayan în vârstă de 27 de ani, anunță MEDIAFAX.

Florin Prunea, președintele celor de la Dinamo, a confirmat interesul pentru fotbalistul uruguayan. În prezent, Marcelo Tapia evoluează, în țara natală, pentru Boston River. Este un jucător pe care l-am urmărit aşa, dar cred că este destul de dificil de adus, în condiţiile financiare pe care noi putem să le oferim în momentul de faţă” a spus Florin Prunea, luni, la reunirea echipei.

Citește și: Guvernul Orban lovește în români! Vrea să atace la CCR

Conform celor de la dinamo1948.club, Dușan Uhrin îl va avea la dispziție pe Tapia în cantonamentul din Spania. Fotbalistul, în vârstă de 27 de ani, a fost transferat, liber de contract, de Boston River, la începutul anului trecut, de la Villa Teresa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.