Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo București pierde a 6-a partidă consecutiv. FC Botoșani ocupă un surprinzător loc 2 în Liga 1

Twitter
fc dinamo

Meciul de fotbal din Liga 1, dintre Dinamo București și FC Botoșani, contând pentru etapa a 9-a, s-a încheiat cu scorul de 1-2. Partida a fost oprită aproximativ 14 minute din cauza unei întreruperi a iluminării pe stadionul Ștefan cel Mare. În momentul întreruperii, FC Botoșani conducea cu 2-0.

Dinamo București nu reușește să iasă din pasa proastă prin care trece, ajungând la al șaselea meci consecutiv pierdut, în ciuda faptului că a făcut o serie de transferuri importante. Nici demiterea lui Dario Bonetti nu pare să fi fost de folos.

Moldovenii și-au asigurat victoria încă din prima repriză, când au marcat de două ori, în doar 6 minute, cu golurile marcate de Ongenda (min. 13) și Kage (min. 18), din penalty.

În minutul 35 al partidei, instalațiile de iluminare ale stadionului Ștefan cel Mare s-au întrerupt, cel mai probabil din cauza unei pene de curent.

Întreruperea a durat aproximativ 14 minute, meciul fiind reluat după ce instalația de iluminat nocturn a fost repusă în funcțiune.

Dinamo ar fi putut marca în ultimul minut de joc al primei reprize, când Ahmed Bani a ratat singur cu portarul.

Primele 25 de minute ale reprize secunde au fost dominate de Botoșani, care a avut 4-5 ocazii importante de a marca.

Dinamoviștii și-au revenit ușor pe finalul meciului și au contat mai mult în fața porții moldovene. În cele din urmă, Torje a marcat din penalty, în minutul 85, dar „câinii” nu au mai izbutit decât să solicite alte două lovituri de pedeapsă, neacordate de Ovidiu Hațegan.

Victoria moldovenilor îi propulsează pe un surprinzător loc 2 în casamentul Ligii 1, în timp ce Dinamo rămâne pe penultimul loc, cu 6 puncte din 9 meciuri, urmând să se deplaseze etapa viitoare la Universitatea Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.