Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Dinamo-CSA Steaua: Jandarmii au identificat două bagaje abandonate - în interiorul acestora au fost găsite 50 de torțe și 2 petarde

digi24.ro
jandarmerie

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, cu privire la meciul Dinamo-Steaua, din Liga II, în jurul orei 19:30, pe aleea de acces din Bulevardul Basarabia, pe timpul afluirii suporterilor oaspeţi, jandarmii au identificat două bagaje abandonate. În interiorul acestora au fost găsite 50 de materiale pirotehnice de tip torţă şi 2 petarde.

În acest sens, materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare, conform News.ro.

De asemenea, pe timpul accesului în complexul sportiv al suporterilor oaspeţi, au fost exercitate presiuni asupra dispozitivului de jandarmi, motiv pentru care a fost nevoie de folosirea graduală a forţei şi a mijloacelor din dotare.

Jandarmeria Capitalei anunţă că va executa controale preventive asupra persoanelor şi autovehiculelor, cu scopul de a evita introducerea în arena sportivă a materialelor interzise de cadrul normativ actual.

Meciul din play-off-ul Ligii II are loc de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.