Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo și Sepsi au fost amendate pentru violențele de la Sfântu Gheorghe

Inquam Photos / Sandor Manases
Inquam bătaie Dinamo Sepsi

Comidia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, penalizarea du 10.000 de lei a clubului Sepsi Sfântu Gheorghe şi cu 15.000 de lei a FC Dinamo, după incidentele de la meciul disputat la 30 aprilie, în play-out-ul Ligii I.

“În baza art. 83.7 din RD, se sancţionează clubul ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe cu o penalitate sportivă de 10.000 lei; În baza art.82.2 şi 3 e, raportat la art. 82.2.7, cu aplicarea art. 12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo 1948 Bucureşti cu o penalitate de 15.000 lei”, se arată pe site-ul lpf.ro.

La partida Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo, din 30 aprilie, scor 2-0, jocul a fost întrerupt câteva minute din cauza unor incidente.

După golul al doilea, din minutul 90+1, un suporter îmbrăcat în negru, la fel ca fanii echipei Dinamo, a intrat pe teren, a mers în zona suporterilor locali şi a furat steagul Ungariei. Stewarzii l-au aleargat pe suporterul dinamovist, care a traversat terenul, fiind prins cu dificultate de forţele de ordine, nu înainte să apuce să şuteze în mingea de pe teren. Probabil pentru a încerca să-şi apere colegul de galerie, fanii dinamovişti au rupt gardul care separă tribuna de teren, încercând să pătrundă pe gazon.

Meciul a fost întrerupt câteva minute, timp în care forţele de securitate au evacuat terenul de persoanele neautorizate să pătrundă în această zonă. Ria, ria, Ungaria", au strigat fanii locali, care au mai scandat de-a lungul partidei de numeroase ori "hoţii, hoţii" şi "ruşine".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.