Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo Kiev s-a calificat în play-off-ul Conference League

Dinamo kiev

Echipa ucraineană Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a învins la loviturile de departajare joi seara, la Bucureşti, scor 2-1 şi 6-5, echipa greacă Aris Salonic, în manşa secundă a turului al treilea preliminar din Conference League. Dinamo Kiev s-a calificat în play-off.

Neven Djurasek a deschis scorul în Giuleşti, pentru Aris Salonic, în minutul 39, iar fornaţia ucraineană a reuşit să egaleze pe final de repriză, în minutul 45, la golul lui Nazar Voloshyn.

Echipa lui Mircea Lucescu nu a renunţat la ideea de a înscrie golul victoriei, iar Oleksandr Karavaev, introdus în minutul 72, a marcat pentru 2-1 în minutul 85 şi partida din Giuleşti a intrat în prelungiri, pentru că în meciul tur Aris câştigase cu scorul de 1-0.

În minutul 106 croatul Pavicic, de la Aris, a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben, golurile nu au venit şi s-a ajuns la loviturile de departajare. Dinamo Kiev a deschis seria cu gol, Menendez (Aris) a fost primul jucător care a ratat – Buschan apărând şutul spaniolului. Samba Diallo a făcut 3-1 pentru Dinamo Kiev după care Rupp a marcat pentru Aris. Choutesiotis a apărat şutul jamaicanului Parris (Dinamo Kiev), Franco Ferrari a adus egalitatea, 3-3, dar Benito i-a adus din nou în avantaj pe ucraineni, iar Christodoulopoulos a făcut 4-4.

Diachuk şi Zamora au marcat în prima serie KO, apoi Dobinchok a înscris şi Odubajo a trimis peste poartă, semnând calificarea lui Dinamo Kiev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.