Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo se afundă și mai mult în 'Groapă': A pierdut cu Sepsi OSK, scor 1-2, după ce a condus cu 1-0

Inquam Photos / Sandor Manases
Inquam Sepsi Dinamo

Dinamo București a pierdut meciul cu Sepsi OSK, disputat vineri, pe teren propriu, scor 1-2, în primul meci din runda cu numărul 21 a Ligii 1, anunță MEDIAFAX.

În minutul 47, dinamoviștii au solicitat o lovitură de la 11 metri pentru un presupus henț comis în careu de Bouhenna, însă arbitrul Iulian Călin nu a acordat nimic.

Dinamo a deschis scorul în minutul 61, prin Dan Nistor. Căpitanul bucureștenilor a primit în careu de la Deian Sorescu și a punctat pentru 1-0.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică, în minutul 73, după eliminarea autorului primului gol, Dan Nistor, care a încasat al doilea cartonaș galben pentru un fault comis la mijlocul careului.

Citește și: La final de mandat, Hans Klemm face mărturisiri despre regresul din Justiție în ultimii 3 ani:' O frustrare pe care o am'

Sepsi OSK a întors rezultatul prin atacantul elvețian Goran Karanovic, care a punctat de două ori, în minutul 76, respectiv 78, ducând scorul la 2-1 în favoarea covăsnenilor.

În urma acestui rezultat, Dinamo a ratat șansa de a urca, cel puțin temporar, pe loc de play-off, menținându-se pe poziția a opta, cu 28 de puncte acumulate. De partea cealaltă, Sepsi OSK se clasează pe locul 9, cu 25 de puncte.

Echipele folosite:

Dinamo: Piscitelli - Ciobotariu, Puljic, Popescu, Corbu - Mrzljak (82' Fabbrini), Filip - Sorescu, Nistor, Mihaiu (58' Popa) - Perovic

Rezerve: Bejan, Molodveanu, Moura, Răuță, Straton

Antrenor: Dusan Uhrin

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Ștefan - Fulop, Vașvari, Deaconu (58' Salli) - Gal-Andrezly (70' Karanovic), Carnat (27' Safranko), Ștefănescu

Rezerve: Barisic, Csiszer, Diakhite, Fejer

Antrneor: Leo Grozavu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.