Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo și-a luat portar din Franța. Alin Buleică a semnat și el cu echipa din Ștefan cel Mare, până la finalul acestui sezon

Digi Sport
Ricardo Grigore dinamo

Portarul francez Thomas Chesneau şi fundaşul dreapta Alin Buleică au semnat astăzi contracte cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, a declarat administratorul special Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook a clubului dinamovist, conform news.ro.

22 de ani a împlinit Thomas Chesneau. Născut în Franţa şi format la juniorii clubului PSG, Thomas Chesneau a evoluat pentru Concordia Chiajna în prima parte a acestui sezon competiţional.
Ultima oară la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Alin Buleică (30 de ani) a fost titular în ultimul meci amical al iernii, 2-2 cu Farul Constanţa, pasând decisiv pentru primul gol al dinamoviştilor, reuşit de Mirko Ivanovski.
6 este numărul transferurilor efectuate de Dinamo Bucureşti în 2022, după Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva) şi Balthazar Pierret (Boulogne).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.