Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo şi Sepsi deschid etapa a 10-a a Ligii 1 Betano

Inquam Photos / Sandor Manases
Inquam Sepsi Dinamo

Dinamo şi Sepsi deschid etapa a 10-a a Ligii 1 Betano. Partida are loc azi, de la ora 21:00, scrie Mediafax.

Dinamo şi Sepsi se află în situaţii diametral opuse. Bucureştenii se clasează pe locul 10, cu 10 puncte după 9 etape, în timp ce oaspeţii sunt surpriza plăcută a începutului de sezon. Ocupă poziţia a patra, cu 15 puncte, la 3 lungimi de liderul clasamentului, FCSB.

Dinamo nu trece prin cel mai bun moment, are 3 înfrângeri consecutive în Liga 1, dar speră ca numirea unui nou antrenor să aducă o schimbare pozitivă în privinţa jocului şi a rezultatelor. Claudiu Niculescu este convins că Sepsi va pune probleme echipei sale şi îşi pune în gardă elevii, spunând, la conferinţa de presă premergătoare partidei, că e nevoie de motivaţie pentru a învinge.

” Ne aşteaptă un meci extrem de dificil cu Sepsi, ştiu ce adversar vom avea în faţă. Le cunosc foarte bine antrenorul şi nu degeaba se află pe acel loc în clasament. Noi trebuie să câştigăm cu orice preţ, pentru că venim după o perioadă nu tocmai bună şi trebuie să spargem gheaţa. Eu mă bazez pe dorinţa jucătorilor de a arăta că ceea ce s-a întâmplat până acum a fost un accident”, a declarat Claudiu Niculescu.

Citește și: Reporter GSP, BRUSCAT de bodyguarzii fiului lui Liviu Dragnea: 'Dacă eşti de la presă, pune-ţi ceva-n piept!'

De partea cealaltă, Sepsi este neânvinsă în ultimele 4 partide, iar jocul prestat de echipa lui Eugen Neagoe dă încredere că poate obţine un rezultat pozitiv în ”Ştefan cel Mare”.

În privinţa meciurilor directe, din cele 4 confruntări, Dinamo a câştigat două, Sepsi una, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.