Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo transferă un atacant care a evoluat ultima oară la IFK Goeteborg

playsport.ro
dinamo logo

Atacantul kosovar Astrit Selmani (26 de ani), care a evoluat ultima oară la IFK Goeteborg, a semnat un contract cu echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, a anunţat clubul, sâmbătă seara, prin intermediul platformelor oficiale de comunicare, informează Agerpres.

Născut la Malmoe, cu dublă cetăţenie, Kosovo şi Suedia, Selmani şi-a început cariera în fotbalul suedez şi a evoluat pentru Aengelholm, Kristianstads, Rosengaard, Torns, Varberg şi Hammarby, fiind transferat în vara anului 2022 de Hapoel Beer Sheva (Israel).

Selmani nu s-a adaptat în Israel, fiind împrumutat, pe parcursul anului trecut, la Midtjylland (Danemarca) şi la IFK Goeteborg (Suedia).

Selmani a marcat 26 de goluri în prima ligă a Suediei, conform transfermarkt.com, pentru Varberg şi Hammarby.

Noul atacant dinamovist are 5 selecţii pentru prima reprezentativă a Kosovo. A jucat 3 meciuri în preliminariile Cupei Mondiale din 2022 şi a marcat un gol în meciul amical Kosovo - Burkina Faso.

Selmani a înscris 6 goluri în cupele europene, în tururile preliminare ale Europa Conference League, 5 pentru Hammarby şi unul pentru Hapoel Beer Sheva. El are în palmares un trofeu, Cupa Suediei în 2021 cu Hammarby.

Selmani este al şaptelea transfer făcut de Dinamo în această iarnă, după fundaşul central nord-macedonean Darko Velkovski, mijlocaşului croat Domagoj Pavicic, mijlocaşului ofensiv moldovean Petru Neagu, mijlocaşul francez Eddy Gnahore, mijlocaşul bulgar Gheorghi Milanov şi portarul moldovean Dorian Răilean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.