Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministru: Dinamo își va disputa meciurile de acasă pe stadionul Arcul de Triumf

Twitter
fc dinamo

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a declarat, vineri, că există discuţii pentru ca echipa Dinamo să dispute în curând meciurile de pe teren propriu din Liga II pe stadionul Arcul de Triumf, potrivit News.ro.

"Stadionul Arcul de Triumf este în administrarea Centrului Naţional Sportiv 'Lia Manoliu'. Dorim să găsim soluţii, ca să fie bine şi pentru federaţia de rugby, să fie legal şi pentru Ministerul Sportului, să fie bine administrat. Dar, indiferent dacă vom găsi o soluţie de partajare a acestui teren, şi să le dăm numai stadionul, o vom face numai cu condiţia ca şi alte sporturi, precum fotbalul, să poată să îşi desfăşoare activitatea acolo. Stadionul este în administrarea CNS, rugbiul are prioritate, dar acolo vor putea juca şi alţii, şi fotbal, dar şi alte sporturi. Dacă vom găsi o soluţie să putem să partajăm din complexul acela numai stadionul şi va intra în folosinţa gratuită a federaţiei de rugbi, se va întâmpla acest lucru numai cu condiţia în care va fi folosit şi de alte sporturi", a declarat Novak.

Prezent la inaugurarea proiectului Săptămâna Europeană a Sportului, ministrul a precizat există discuţii pentru ca Dinamo să dispute în curând meciurile de pe teren propriu din Liga II Casa Pariurilor pe stadionul Arcul de Triumf.

"Istoric vorbind, îi înţelegem şi pe cei de la rugbi, pentru că au administrat atâţia ani şi se schimbă poziţionarea.Important este că Ministerul Sportului îşi doreşte şi vrea să sprijine federaţiile, ca să îşi poată desfăşura activitatea cât mai bine. În curând vom vedea şi fotbal pe acel stadion, sunt discuţii şi în curând Dinamo va juca pe Arcul de Triumf", a subliniat Novak.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.