Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamoviștii au făcut vizita medicală: Care au fost ABSENȚELE

www.agerpres.ro
Dinamo vizită medicală

Lotul echipei de fotbal Dinamo București, care s-a reunit vineri în vederea reluării pregătirii pentru partea a doua a sezonului, a efectuat, luni, vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă din Capitală.

La INMS au fost prezenți 25 de jucători: Laurențiu Brănescu, Jaime Penedo Cano, Iustin Popescu — portari, Daniel Popa, Jose Romera Navarro, Luka Maric, Ionuț Nedelcearu, Steliano Filip, Maximiliano Oliva, Mihai Popescu, Adam Nemec, Denis Ciobotariu, Alin Dudea, Ion Gheorghe, Sergiu Hanca, Luca Ceccarelli, Laurențiu Corbu, Dan Nistor, Antun Palic, Valentin Lazăr, Andrei Tîrcoveanu, Dorin Rotariu, Azer Busuladzic, Ionuț Șerban și Vlad Olteanu — jucători de câmp.

Citește și: Simona Halep se menține pe locul 4 în clasamentul WTA

De la vizita medicală a absentat May Mahlangu, mijlocaș accidentat în meciul cu Steaua, ultimul al anului 2016, care încă nu s-a întors din Africa de Sud. De asemenea, au lipsit portarul Alberto Cobrea, mijlocașul Patrick Petre și fundașul Bernhard Janeczek, jucători pe care antrenorul Ioan Andone nu va mai conta în partea a doua a sezonului, anunță Agerpres.

Echipa Dinamo va pleca la 15 ianuarie într-un stagiu de pregătire centralizată în Spania, la Estepona, în care sunt prevăzute patru meciuri amicale. Întoarcerea în țară din acest prim cantonament este prevăzută pentru 29 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.