Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dincă dă noi detalii SINISTRE, în cazul Caracal: ’M-a înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex’

captura TV
Gheorghe Dinca

Noi informații din dosarul crimelor de la Caracal au fost obținute în exclusivitate de DIGI24. Profilerii criminaliști au schițat în tușe precise profilul ucigașului care a îngrăzit o țară întreagă. În celulă, ucigașul a cedat și a scris cu mâna lui ce le-a făcute fetelor. Cea mai chinuită victimă a lui Gheorghe Dincă a fost Luiza Melencu: 4 zile a supus-o unor orori greu de imaginat. Ba mai mult, și-a lăsat și vecinul să o abuzeze. Anchetatorii spun că fetele aveau același profil: amândouă erau vesele și joviale și au intrat în conversație cu Dincă - momentul declanșator ca acesta să nu își poată stăpâni impulsurile sexuale.

La începutul lunii noiembrie Gheorghe Dincă începe să scrie în celulă, explicând cu lux de amănunte ce a făcut cu trupul Luizei Melencu, o fată simplă, crescută de bunici.

Bunica Luizei Melencu: „Am crescut-o cu tataie de la 6 luni, am crescut-o frumos, era o fată cuminte, deșteaptă, ascultătoare.”

Gheorghe Dincă își începe mărturisirea: o ia la ocazie în 14 aprilie și după ce intră în vorbă cu fata, recunoaște că „m-a înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex”.

CITEȘTE ȘI: NU mai arunca la gunoi cojile de portocale. Sunt foarte utile pentru curăţenie în casă

Inculpatul trece repede la fapte. Îi propune 30 de lei pentru servicii sexuale, dar pentru că fata refuză o leagă cu cureaua, o lovește peste față - explică Gheorghe Dincă. A legat-o inclusiv la ochi, să nu vad unde o duce.

Bagă mașina în curte, acolo unde îl aștepta un vecin, care îl mai ajuta la munca din curte. Cât timp s-a dus să dea la nutrii, Fănică - așa îl numea Dincă, o vede pe Luiza. Neavand de ales, Dincă îi spune că a adus-o pentru servicii sexuale, după care prietrenul său îl roagă să îl lase să o abuzeze și el. Ceea ce se și întâmplă, confirmă procurorii.

Georgiana Hosu, procuror șef interimar DIICOT: „În aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheroghe, prin constrângere, au violat-o pe tânăra lipsită de liberate.”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.