Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Direcţia de Mediu a Primăriei Capitalei - opt posturi scoase la concurs, 46 de candidaţi

Arthur Tintu
Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că există interes pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Direcţiei de Mediu, în condiţiile în care s-au înscris 46 de candidaţi, potrivit Agerpres.

"Mă bucur că există mulţi bucureşteni interesaţi să se alăture echipei noastre de specialişti pe mediu. Pentru ocuparea celor 8 posturi de execuţie vacante din cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei s-au înscris 46 de candidaţi, aceştia urmând să susţină prima probă a examenului pe data de 23 august", scrie edilul şef pe Facebook.

Posturile scoase la concurs aparţin Serviciului Monitorizarea Calităţii Mediului (3), Serviciului Ecologie Urbană (1), Serviciului Avize şi Acorduri (3) şi Serviciului Monitorizare Spaţii Verzi (1).

"Le urez succes candidaţilor şi îi asigur pe cei care vor câştiga concursurile că vor lucra într-o primărie pentru care protecţia mediului e o prioritate reală. Avem nevoie de cei mai buni profesionişti care să se dedice protejării mediului înconjurător în Bucureşti", adaugă primarul general.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.