Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Director la Victor Babeș: Dacă vor continua să vină pacienți în acest ritm, vom ajunge în situația de medicină de tranșee

victor babes

Simin Aysel Florescu, directorul medical al Spitalului Victor Babeș din București, a atras atenția că situația din spitale este încordată și că principala discuție ar trebui să fie nu cea legată de câte locuri mai sunt în unitățile sanitare, ci cum să ne ferim de coronavirus.

"Spitalul este plin, asta arată că este o situație destul de încordată. Trebuie să mutăm centrul de gravitație de la câte locuri sunt în spitale la cum să nu ne îmbolnăvim, cum să ne ferim mai mult de boală. Dacă avem locuri nu înseamnă că trebuie să ne îmbolnăvim. Acum e totul plin.

Dacă vor continua să vină pacienți în acest ritm, nu vom mai avea cum să-i ajutăm, pentru că vom ajunge în situația de medicină de tranșee, ceea ce nu e cazul. Nu vrem așa ceva. Încercați să nu căpătați această infecție, pentru că nimeni nu este ferit și nu este garantat pentru nimeni că va fi o formă ușoară, nu știm cum o să evolueze.

Urmați regulile!

Opinia oricărui om cu oarecare gândire este clară: dacă nu vom reduce contactul intens între oameni, atâta timp cât este vânzoleală generală, lucrurile vor accelera", a spus medicul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.