Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul ANM anunţă când scapă România de inundaţii şi furtuni

meteoromania.ro
harta cod galben ANM

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunțat, sâmbătă, în cadrul comandamentului MAI, că ploile vor fi mai puține începând de duminică, însă abia de miercuri, 4 iulie, vremea se va încălzi și se vor înregistra valori de peste 29, 30 sau chiar 31 de grade Celsius.

Citeşte şi: Mutare - ŞOC Ambasadorul SUA în Estonia a demisionat ca urmare a unor declaraţii făcute de Donald Trump

"Începând de mâine (duminică-n.r.), vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor. Izolat, vom mai avea cantități de precipitații ce pot depăși 20 de litri pe metrul pătrat, iar la munte, la altitudini mai mari de 1.800 de metri este posibil să vorbim de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Regimul de temperaturi este mai scăzut comparativ cu perioada din calendar pentru că, în următoarele zile, vom înregistra valori în perspectiva maximelor cuprinse între 18 până la 25, cel mult 26 de grade, iar minime de 12-14 grade", a declarat Elena Mateescu, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), în cadrul ședinței comandamentului pentru situații de urgență de la Ministerul Afacerilor Interne.

Elena Mateescu a mai spus că vremea se va încălzi abia de miercuri, 4 iulie.

"De abia începând din 4 iulie, vom putea să vorbim de temperaturi în creștere de la o zi la alta astfel încât, în special în partea de sud și vest a țării să vorbim de valori de temperaturi de peste 29, 30, 31 de grade", a mai spus directorul ANM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.