Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul ANM anunță cât va mai ține vremea neobișnuit de caldă din România

www.radiotimisoara.ro
termometru, vremea

Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat că vremea nefiresc de caldă pentru data din calendar va mai ține cel puțin până la finalul acestei săptămâni. Vom avea maxime de 20-21 de grade, inclusiv în București.

"Într-adevăr, consemnăm, începând din 5 februarie, recorduri ale valorilor zilnice, atât la nivelul temperaturilor minime, cât și maxime.

De pildă, ieri, 122 de stații meteorologice din cele 168 aflate în rețeaua națională de specialitate au înregistrat cele mai ridicate valori ale temperaturilor maxime pentru o zi de 6 februarie,

La două stații acestea sunt considerate chiar recordul lunare, cu 22,6°C la Drăgășani și 21,7°C la Stolnici, iar în această dimineață 62 de stații meteorologice, din nou, temperaturi minime zilnice, cele mai ridicate pentru dimineață de 7 februarie.

Același ecart îl vom consemna și în zilele următoare astăzi 20° la Mangalia, 19° la Calafat, București, Afumaţi și Medgidia.

Și vorbim, până la sfârșitul acestei săptămâni, de valori care nu vor va fi diferențiate de la o zi la alta semnificativ, pentru că vom conta pe un ecart între opt până la 19-20°C în continuare, în sudul Olteniei, în Muntenia, chiar și în partea de sud-est a țării, în Dobrogea, duminică 21° C, cu maximă, inclusiv în Capitală, de 20-21° ", a spus Elena Mateescu, director ANM, la Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.