Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul CNAIR, Narcis Neaga, va fi DEMIS, dacă nu face 180 de km de autostradă: 'O să fiu foarte drastic cu cei din Companie'

B1tv.ro
Narcis Neaga

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat vineri că vor exista sancțiuni pentru directorul CNAIR, Narcis Neaga, dacă nu vor fi finalizați cei 180 de kilometri de autostradă promiși de Guvern, informează MEDIAFAX.

Citește și: Radu Banciu intervine în războiul dintre Marian Oprișan și ANI: ‘Nici în pânzele albe nu o să îți justifici averea’

”Cu siguranță există o sancțiune, dacă dânsul, din punct de vedere administrativ sau modul în care își gestionează Compania, o gestionează defectuos, atunci cu siguranță vor exista sancțiuni și pentru domnia sa. Dar cât timp dânsul a preluat un număr de kilometri care i-au fost dați de către constructori, pentru că a chemat constructorii și ei au spus ”Da, finalizăm”, atunci avem o problemă cu constructorii care nu știu să își evalueze propria forță de muncă. Dacă constructorii au impresia că pot să-și mai bată joc de români, pentru că până acum eu am înțeles, o să fiu foarte drastic cu cei din Companie. Dar nici lor nu le permit să ajungem să ne rugăm de ei să muncească pe banii noștri. ”, a declarat Răzvan Cuc.

Citește și: Mircea Badea îl atacă dur pe Klaus Iohannis: ‘Câinele nu pleacă de la măcelărie’

La începutul lunii iunie premierul Viorica Dăncilă a declarat că va avea o discuție cu Răzvan Cuc privind importanța lui Narcis Neaga pentru proiectele viitoare și a adăugat că va înființa un departament de infrastructură pentru verificarea progreselor în proiectele în dezvoltare.

Premierul a adăugat că ar fi şanse mai mari ca proiectele să fie finalizate dacă angajaţii CNAIR ar merge pe teren pentru verificări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.