Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul executiv al echipei de Formula 1, Ferrari, a confirmat negocierile cu Lewis Hamilton

facebook.com
Red Bull Formula 1

Louis Camilleri, directorul executiv al echipei Ferrari, a confirmat faptul că Lewis Hamilton a purtat discuții în vederea unei posibile alăturări echipei cu sediul în Maranello.

Camilleri a confirmat, potrivit The Guardian, faptul că Lewis Hamilton, actual pilot al echipei Mercedes, a purtat discuții cu patronul Ferrari, John Elkann: ”A fost făcut public faptul că Lewis a purtat niște discuții cu patronul nostru. Cu siguranță suntem foarte flatați că Lewis în particular și alți piloți vor să ni se alăture. Fiecare pilot de pe circuit și-ar dori să conducă un Ferrari. Avem o înțelegere pe termen lung cu unul dintre piloți (n. red Charles Leclerc), iar cu celălalt (n. red Sebastian Vettel), înțelegerea expiră la sfârșitul anului 2020. Ar fi prematur să decidem ceva acum. Vom analiza toate opțiunile și vom vedea cine se potrivește cel mai bine în echipa noastră”.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu, o nouă replică UMILITOARE pentru Rareș Bogdan: 'Vezi ca ți s-a sters rujul și s-ar putea ca unii chiar să te ia drept mascul...'

Hamilton a anunțat recent că următoarea sa mutare va depinde de viitorul lui Wolff. Toto Wolff, patronul echipei Mercedes, a fost numit candidatul principal la poziția de director executiv Formula 1.

Legat de acest aspect, Camilleri a declarat: ”Oricine a avut o poziție activă și importantă într-una dintre echipele Formula 1 în ultimii ani, dacă și-ar asuma responsabilitatea conducerii F1, ar crea un conflict de interese”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.