Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul executiv Google a apărat integritatea produselor companiei

google

Directorul executiv al companiei Google Alphabet Inc. a apărat luni integritatea produselor companiei o zi înainte de audierea de către Congres, unde se așteaptă să se confrunte cu întrebări dificile din partea parlamentarilor americani, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

Compania s-a aflat sub incidența autorităţilor din cauza problemelor legate de motivul pentru care a întârziat dezvăluirea vulnerabilităților rețelei de socializare Google+, indiferent dacă va reporni motorul de căutare în China sau dacă va fi îndreptat împotriva republicanilor.

Trei senatori democrați au trimis o cerere scrisă în luna octombrie Comisiei Federală pentru Comerț, cerând agenției să investigheze Google+.

În cererea adresată Comisiei Juridice, făcută publică luni, directorul executiv Sundar Pichai a declarat că el conduce compania "fără prejudecăți politice".

Citește și: Guvernul britanic va publica până la sfârșitul anului un document privind sistemul de imigrație post-Brexit+-*

"Lucrăm din greu pentru a asigura integritatea produselor noastre și am pus instituit o serie de verificări și rapoarte pentru a ne asigura că vor continua să se conformeze standardelor noastre", a declarat Pichai.

"Eu conduc această companie fără părtinire politică și lucrăm pentru a ne asigura că produsele noastre continuă să funcționeze în acest fel. A face altfel ar contraveni principiilor noastre fundamentale și intereselor noastre de afaceri", a adăugat acesta.

Pichai a fost de acord în septembrie să depună mărturie datorită preocupărilor republicane că societatea este părtinitoare față de conservatori. Google a negat în mod repetat acest lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.