Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul FC Dinamo, Bogdan Bălănescu: Suporterii au fost nevoiţi să repare şi unele lucruri pe care le-am stricat noi, au fost singurii oameni de cuvânt

gsp.ro
Bogdan-Bălănescu

Directorul general al FC Dinamo, Bogdan Bălănescu, a declarat într-un interviu pentru site-ul LPF că suporterii au asigurat sprijinul principal pentru îndeplinirea criteriilor financiare pentru licenţă şi au fost “singurii oameni de cuvânt”, anunță news.ro.

“Un club ca Dinamo este extrem de dificil de condus indiferent dacă vorbim sau nu de pandemie. Poate la alte echipe este mai simplu, dar presiunea de zi cu zi la cel mai mare club din România nu poate fi înţeleasă decât de foştii conducători de la Dinamo. Această presiune se simte de la copii şi juniori până la prima echipă, de la secretariat până la contabilitate, dacă acceptaţi comparaţia. (…) Echipa trece printr-o perioadă mai puţin fericită, dar eu sunt optimist şi cred în revenirea rezultatelor şi a performanţelor. A fost o presiune incredibilă în ceea ce priveşte viitorul clubului şi aici vorbesc despre obţinerea licenţei, de participare atât în competiţiile de club UEFA, cât şi în Liga 1. Licenţa reprezintă fundaţia unui club profesionist de fotbal. Şi aici vreau să fac o precizare. A fost o muncă titanică pentru îndeplinirea criteriilor financiare în condiţiile în care, în plină pandemie, sprijinul principal a venit de la Peluza Cătălin Hîldan prin Programul DDB.

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

Aceşti suporteri au fost admirabili şi au demonstrat încă o dată că Dinamo are continuitate datorită lor. Sunt suporteri pătimaşi, fără ei poate că Dinamo nu ar mai fi fost în Liga 1. Trebuie să vă fac o mărturisire: suporterii au fost nevoiţi să repare şi unele lucruri pe care le-am stricat noi. Nu trebuie să vorbesc despre alţii, sau să dau vina pe alţii, dar îmi asum anumite greşeli de management şi mai ales de comunicare. Suporterii au fost singurii oameni de cuvânt, au muncit zi şi noapte pentru salvarea clubului! Au fost şi alţii care au făcut promisiuni, încercând să ne adoarmă în demeresul nostru de a salva clubul. S-au dat dinamovişti, dar s-au dat la fund, să le fie ruşine! Nu faţă de mine, ci faţă de culorile lui Dinamo!”, a spus Bălănescu.

El a precizat că este convins că în perioada următoare se va resimţi criza pandemiei în toate domeniile. “Nici fotbalul nu va fi o excepţie de la această criză în toată lumea. Referindu-mă la campionatul intern, este foarte important ca noi, cluburile, Liga Profesionistă de Fotbal, Federaţia Română de Fotbal, deţinătorii de drepturi TV şi sponsorii să fim uniţi. Să luăm cele mai bune decizii pentru fotbal, nicidecum pentru interesul unui club sau altul!”.

Citește și: Va fi obligatoriu în România! Se vor da bani

Bălănescu a vorbit şi despre discuţiile cu privire la acţionariatul clubului şi le-a transmis un medaj suporterilor: “În presă s-au vehiculat foarte multe nume de potenţiali cumpărători, unii de bună credinţă, alţii dornici de publicitate. Tuturor le transmit că Dinamo este un club curat, deţinător al unei averi care nu poate fi cuantificată de nimeni: istoria, palmaresul şi, nu în ultimul rând, masa suporterilor. Dinamo nu are suporteri doar în Capitală, ci în toată ţara şi multe oraşe ale lumii. Suporterilor le transmit să fie alături de club şi de echipă indiferent de numele proprietarului sau de conducere. Să fie uniţi şi încrezători că Dinamo va reuşi să treacă peste această perioadă dificilă! Colegilor de competiţie le cer doar respect pentru tot ce înseamnă Dinamo!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.