Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul general al ANP: 'Execuţia efectivă a noilor penitenciare - Unguriu şi Berceni - începe din luna aprilie, anul viitor'

penitenciar inchisoare

Şantierele pentru construirea celor două noi penitenciare - Unguriu de lângă Buzău şi Berceni din judeţul Prahova - vor fi deschise anul viitor, în luna martie sau aprilie "cel târziu", a declarat vineri directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin.

"Stadiul lucrărilor la cele două noi penitenciare. Penitenciarul de la Unguriu, de lângă Buzău, de 900 de locuri şi penitenciarul Berceni din judeţul Prahova, de 1.000 de locuri (...). Proiectarea tehnică efectivă este încheiată, evaluatorii externi fac acum o evaluare cu privire la acurateţea la ceea ce s-a prevăzut acolo. În luna următoare, probabil la sfârşitul acesteia, va fi lansată şi licitaţia pentru atribuirea contractului de execuţie efectivă, în aşa fel încât luna martie sau aprilie cel târziu, anul care vine, să înceapă execuţia efectivă, să putem deschide şantierele pe cele două locaţii", a precizat Halchin, la o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.