Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul general al companiei Rostec, Serghei Chemezov: Rusia a lansat producția sistemelor antiaeriene S-400 care urmează să fie livrate în India

s-400 rachete

Rusia a lansat producția sistemelor antiaeriene S-400 pentru India, care urmează să fie livrate până în 2025, a informat luni directorul general al companiei Rostec, Serghei Chemezov, relatează site-ul agenției Tass, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

"Plata în avans a fost făcută deja. Nu vreau să specific exact suma, însă este o plată în avans. Am lansat producția și totul este în lucru, urmând să fie implementat așa cum am stabilit. Contractul va fi îndeplinit până în 2025", a declarat Chemezov.

New Delhi a anunțat că urmează să achiziționeze sisteme S-400 tocmai în 2015.Contractul de 5,43 de miliarde de dolari pentru S-400 a fost semnat în timpul vizitei oficiale pe care președintele rus Vladimir Putin a efectuat-o în India anul trecut.

Contractul pentru livrarea și localizarea producției elicopterelor Kamov Ka-226T pentru Ministerul indian al Apărării ar putea fi semnat în următoarele șase luni, a informat directorul general al Rosoboronexport , Alexander Mikheiev.

Potrivit acestuia, "producția acestor elicoptere a început deja", iar termenii sunt formați pe baza procedurilor adoptate de Ministerul indian al Apărării.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu își pune ‘Mâna dreaptă’ la bătaie! ‘Intervalul’ dat noului ministru al Muncii .

În 2015, Rusia și India au semnat un acord interguvernamental pentru livrarea elicopterelor Ka-226T către India și localizarea producției pe teritoriul său. Documentul include livrarea a 60 de elicoptere și producerea a altor 140 de aeronave în India.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.