Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul general al Los Angeles 28 s-a retras din funcție

digisport.ro
jocuri olimpice

Kathy Carter a declarat luni că se retrage din funcția de director executiv al LA28, organizatorul Jocurilor Olimpice din Los Angeles, în timp ce pregătirile intră într-o nouă etapă, cu puțin peste patru ani înainte de evenimentul din 2028.

Carter face parte din echipa LA28 din octombrie 2018, ca director de venituri, și a fost numită CEO în 2021, concentrându-se pe negocierea acordurilor de sponsorizare corporativă, potrivit mediafax.

"Așa cum am anticipat, deoarece LA28 trece de la o fază comercială și de planificare la o fază operațională și de livrare, acum este momentul potrivit pentru mine să trec ștafeta", a declarat Carter într-un comunicat, citat de Reuters

"Începând cu 2024, voi face tranziția din rolul meu de CEO și sunt onorat să continui cu LA28 în calitate de consilier principal".

Președintele LA28, Casey Wasserman, a declarat că aceasta a fost o "forță motrice în spatele primei faze a planului nostru strategic".

"Pe măsură ce această fază se apropie de finalizare, am construit, fără îndoială, o fundație puternică pentru următorii patru ani, iar acum este momentul să trecem la următoarea fază", a declarat Wasserman într-o declarație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.