Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul Muzeului Academiei Americane de Film din Los Angeles a demisionat

demisie

Kerry Brougher, directorul Muzeului Academiei Americane de Film din Los Angeles recent inaugurat, a demisionat, potrivit Variety, scrie news.ro.

Decizia vine la doar câteva săptămâni după ce Academia a amânat din nou deschiderea muzeului, reprogramând-o pentru anul 2020.

Într-o declaraţie, consiliul director al Muzeului Academiei a spus că Brougher "se întoarce la rădăcinile sale, în lumea artei".

Deşi managementul lui Brougher a fost o sursă de animozităţi în rândul angajaţilor muzeului, este totuşi surprinzător pentru el să plece înainte de deschiderea muzeului.

Consiliul a anunţat că va căuta un înlocuitor şi va colabora cu angajaţii experimentaţi pentru a avea o tranziţie eficientă.

Citește și: Anonimul 2019 – Prezenţa lui Sergei Loznitsa, oportună în vremuri în care lipsa de respect, corupţia şi agresivitatea poliţiei se fac simţite

Muzeul din Los Angeles, aflat la intersecţia Wilshire Boulevard şi Fairfax Avenue, este dezvoltat de şapte ani, iar construcţia a început în 2016.

Brougher a venit la Academie în 2014 de la Muzeul Hirshhorn. La vremea respectivă, unii au pus la îndoială dacă experienţa lui în domeniul artelor plastice se potriveşte pentru un muzeu al filmului. Unii dintre contestatarii lui au fost îngrijoraţi de stilul său de a conduce instituţia, spunând că îi lipsea autoritatea.

Realizat de arhitectul Renzo Piano, muzeul are obiectivul de a deveni unul dintre cele mai importante obiective turistice din Los Angeles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.