Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul OMS: 'Oamenii care iau parte la manifestaţii trebuie să ia măsuri de precauţie, pentru a evita un nou val de contaminări'

Reuters
Tedros Adhanom

Oamenii care iau parte la proteste de masă trebuie să ia măsuri de precauţie pentru a evita un nou val de contaminări cu coronavirusul SARS-CoV-2, a recomandat luni directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, transmite dpa.

Potrivit directorului OMS, deşi pandemia bate în retragere în Europa, situaţia globală se agravează, peste 100.000 de cazuri noi fiind înregistrate în 9 din ultimele 10 zile, marea majoritate în Asia de sud şi Americi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Doi tineri au MURIT pe loc, în urma unui accident cumplit

"OMS susţine pe deplin egalitatea şi mişcarea globală împotriva rasismului", a ţinut să precizeze liderul etiopian al OMS în conferinţa de presă online, în referire la protestele declanşate de moartea afro-americanului George Floyd în timpul arestării sale.

Tedros Adhanom Ghebreyesus a recomandat însă ca, "în măsura posibilului", oamenii să păstreze cel puţin 1 metru distanţă de alte persoane, să se spele pe mâini, să-şi acopere faţa când tuşesc şi să poarte mască atunci când iau parte la proteste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.